Csepel X Dorko | collab

Csepel X Dorko | közös kollekció

Május 9-én került bemutatásra a Csepel kerékpár és a hazai streetwear márka, a Dorko első közös kollekciója. Az együttműködés eredménye egy limitált széria, melynek darabjai között megtalálható a Csepel designos póló, gymbag, baseballsapka és egy újragondolt DRK ’81 vászoncipő is.

“Miként a Csepel, úgy a Dorko sem feledkezett meg sosem az eredetéről: mindig is fontos volt számunkra, hogy honnan jöttünk és kik is vagyunk épp ezért sosem bújtunk hangzatos idegen nevek mögé. Büszkék vagyunk arra, hogy magyar márka lehetünk. Már csak ebből kifolyólag is kiemelt jelentőséggel bír számunkra ez az együttműködés, hiszen két olyan hazai brand találkozásáról van itt szó, amelyek ilyen-olyan formában, de lényegében már a húszas évek óta jelen vannak hazánkban – mivel már ekkor dorkókban hajtották a Csepel kerékpárokat.”

– nyilatkozta Kiss Ramóna, a Dorko kreatív igazgatója.

Természetesen nem maradt ki a kollekcióból az egyedi Csepel kerékpár sem, amelynek designja a Dorko és a Csepel magyar tervezőinek közös munkáját dicséri.

A DRK x Csepel limitált számú, kollekciós termékeket hamarosan megvásárolhatod a budapesti Dorko üzletekben vagy akár online is

Hozzászólás “Csepel X Dorko | collab

  • 2019-06-08 at 18:21
    Permalink

    Rendkívül stílusos darabok születtek. Reméljük lesz még a jövőben hasonló együttműködés! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

14 + tíz =

X