Idén is Bringázz a munkába!

Idén is Bringázz a munkába!

Idén is megrendezésre kerül május 6. és 31. között a “Bringázz a munkába!” (BAM!) kampány. A program célja, hogy minél több ember váltson kerékpárra és annak segítségével közlekedjen munkába minden nap. És a legjobb az egészben, hogy ezzel nem csak saját egészségednek, és környezetednek teszel jót, de most még ezen felül nyerhetsz is. 

Bizony, az idei nyereményjátékban 2,5 millió forint összértékű nyereményt sorsolnak ki, melyek között van tárgynyeremény (pl.: biciklik, bringás hátizsák, kerékpáros kiegészítők), illetve élményeket a kalandparki belépőktől a hajózáson át a sörfőzésig.

Mit kell tenned?

Csatlakozz

A játékba egyénileg és csapattagként (csapatok létszáma 2-4 fő lehet) is regisztrálhatsz. Fontos, hogy a nyereményjáték sorsolásba csak csapattagként kerülhetsz be, így az egyéni regisztráció után csatlakoznod kell egy csapathoz.

  • Első lépésként töltsd le Bike Citizens applikációt az okostelefonodra.
  • Regisztrálj a kampány játékába a BAM! oldalán vagy az applikáción keresztül. A Bike Citizens applikációban válaszd ki a Bringázz a munkába! kampányt.

Bringázz

Kerékpárral kell közlekedned munkába, és az applikáció segítségével rögzítened kell a megtett utat a meghirdetett kampányidőszakban, 2019. május 6 – 31. között.

Fontos, hogy csapatok esetében a kampányidőszakban legalább egy alkalommal minden egyes csapattagnak kerékpároznia kell, amit az applikáció rögzített!

Nyerj!

A fentiek teljesítése esetén automatikusan bekerülsz, bekerültök az értékes nyeremények sorsolásába. A nyereményjáték részvételi- és játékszabályzatát részletesen ide kattintva találhatjátok meg.

Legyen saját csapatod

Ha egy munkahelyről többen is szeretnétek részt venni a kampányban, akkor érdemes csapatot létrehoznotok. Aki a csapatot létrehozza, az lesz a csapatkapitány és ez a személy fog tudni új tagokat meghívni a csapatba, vagy a csapatba jelentkezőket jóváhagyni. A csapatok minimum 2, maximum 4 fősek lehetnek, és jó hír, hogy egy munkahely akár több csapatot is indíthat a játékban. Már regisztráció előtt érdemes a csapattagokat beszervezni, így a csatlakozási folyamat egyszerűbben koordinálható. 

Bárhogy nézzük, ezzel a részvétellel csak jól lehet járni. Sok és sikeres bringázást kívánunk minden induló résztvevő számára! 😉

A kampány hivatalos oldala: Bringázz a munkába!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

18 − 15 =

X