Kerékpáros apróhirdetés, INGYEN!

Hirdess nálunk INGYEN!

Elindult az iRide.hu APRÓ kerékpáros apróhirdetési oldalunk. Néhányan jeleztétek számunkra, hogy hasznos lenne egy kerékpáros apróhirdetési felület, ahol a nem használt, de még mások számára értékelhető bringákon, kerékpáros cuccaitokon túladhattok, vagy éppen kereshettek.

Igen, tudjuk, hogy létezik már ilyen szolgáltatás más kerékpáros, és egyéb oldalak üzemeltetésében. Gondolkoztunk, hogy mégis mitől lenne ez más? Mivel tudunk mi többet/mást nyújtani a nagyoknál?!

Arra jutottunk, hogy mégis létrehozzuk ezt a felületet, egy apró módosítással. Igyekeztünk ugyanazt a minőséget biztosítani, mint amit a többi oldal kínálatában megkaptok, de mindezt ingyenesen! Nincs befizetés, nincs kredit, nincs egyenlegfeltöltés. Célunk nem a haszonzerzés, hanem egy minőségi szolgáltatás nyújtása, amit anyagiaktól függetlenül minden kerékpáros elérhet. Ez a mi elköteleződésünk felétek, olvasóink felé!

Bízunk benne, hogy apróhirdetési oldalunk elnyeri tetszésetek! Próbáljátok ki, használjátok minél többen és ha tetszik ajánljátok ismerőseiteknek is! 😉

Ha van bármi ötletetek az oldallal kapcsolatban, amitől szebb, jobb, hasznosabb lenne számotokra, akkor írjátok meg nekünk: info@iride.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

négy + 9 =

X