Egy videoklip igaz története | Rudimental – Waiting All Night ft. Ella Eyre

Egy videoklip igaz története | Rudimental - Waiting All Night ft. Ella Eyre

2013-ban robbant be a Rudimental néven futó brit drum and bass kvartett Ella Eyre-al közös Waiting All Night c. dala a slágerlistákra. A zene nagyon fülbemászó, Ella Eyre csodás hangú, így egészen biztosan nem csak a d&b műfajt kedvelő zenerajongók körében volt népszerű a muzsika, viszont az nem biztos, hogy a zenéhez készül egyáltalán nem átlagos klip történetét is ismeri mindenki.

A Waiting All Night hivatalos videoklipje egy felkavaró történetet mutat be, és meghatóan ábrázolja az emberi akaraterőt, kitartást és a kitűzött célokhoz való legyőzhetetlen ragaszkodást. A történet főhőse a San Francisco-i születésű BMX bajnok, Kurt Yeager, aki egy 2006-os balesetben elveszíti egyik lábszárát, de nem adja fel a reményt, hogy újra bringára ülhessen.

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy Kurt nem kerékpározás közben, hanem egy motoros balesetben veszítette el a lábát, de a felépüléséről szóló összes dokumentáció hiteles filmanyag. A tragédiát, felépülést és az emberi teljesítőképesség csodáját követhetjük végig a videoklip cirka 5 percében, melyhez egy remek zene párosul.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

tizenkilenc − nyolc =

X