Sapka vásárlásra fel!

Szerezzük be a bicajos sapkánkat, nyáron is jól jöhet!

Cinelli, Campagnolo, Bianchi, POC, Shimano. Gondolom mindenki számára ismerősek a fenti márkák, esetleg néhányotok biciklijén, esetleg a kiegészítőtökön is feltűnnek a nevek. 

Nos a kerékpár mellett fontos a ruházat és a kiegészítők is. Kezdjük most a sapkával. Nem, nem a biciklis sisakra gondolok, hanem a menő, rövid sildes sapkára. 

Miért is jó ez a fajta sapka? Mert a sildje pontosan olyan hosszú, ami kilátást nem akadályozza, és 90 fokos szögben állítható. Véd a csapadéktól, a széltől, és a bogaraktól. Mivel anyaga általában vászon vagy pamut, így ha feleslegessé válna, akkor összehajtva bármelyik zsebbe el tudjuk tenni.

A legtöbb biciklis boltban, szervizben beszerezhetők a sapkák,azonban online is tudtok rendelni, és érdemes is, ha tudjátok a méretet, mert általában olcsóbb és egyedibb termékeket lehet felfedezni.A következő oldalakat érdemes böngészni:

A K2 Bike szerviz Óbudán található, azonban a webshopon keresztül is több márkának megtalálhatjuk a sapkáit.

A Serin termékeit egy magyar házaspár készíti, én tőlük már rendeltem sapkát, nagyon jó a minősége és árban is megfelel. A termékeket a Meska oldalán tudjátok megtekinteni, és szerencsére elég nagy a kínálat!

Az eBike-on mindent meg lehet venni, ami a biciklizéshez szükséges, így természtesen sapkát is tudunk rendelni.

A Recikli egy nagyon jó kis szerviz Budán, a Bartók Béla úton. A srácok kedvesek, rengeteg bontott alkatrésszel rendelkeznek, és elég sokféle sapkát lehet náluk kifogni.

A look mum no hands! kávézót és biciklis boltot 2010-ben nyitották meg Londonban. Nagyon szép sapkáik vannak (és sok más egyéb hasznos és egyedi kiegészítő is). Sajnos Magyarországra nem szállítanak, viszont ha Londonban jártok, mindenképp nézzetek be hozzájuk.

A MAAP nagyon kellemes színű sapkákat készít, és a választék is elég nagy. A sapkákon kívül rengeteg ruhát, cipőt és  kiegészítőket tudunk rendelni az oldalról, érdemes böngészni.

Az Etsy kiváló oldal. Hasznos azoknak, akik egyedi ajándékokat szeretnének akár külföldről is rendelni, és hasznos a művészeknek, akiknek nem kell egy boltot fenntartani, online intézhetik az adás-vételt. Rengeteg egyedi bicajos sapka fellelhető az oldalon, csak ajánlani tudom.

Az Ebay-en is megtalálhatjuk a Cinelli és Bianchi sapkákat, azonban a minőségük kérdéses lehet. Egyszer viszont lehet érdemes rendelni egyet, hiszen nagyon kedvező áron adják a sapkákat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

11 − 8 =

X