Médiaajánlat

MÉDIAAJÁNLAT

Amennyiben hirdetni szeretne az iRide.hu oldalon, kérjük kattintson a lenti gombra, vagy írjon közvetlenül az info@iride.hu címre és rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Hirdetési lehetőségek az oldalunkon:

Lehetősége van banner hirdetését elhelyeznie oldalunkon. Többféle méret és elhelyezkedés. Pontos információért és az árakért kérjük, a fent jelzett elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Formátum: kép (jpg) + link

Az iRide.hu Facebook oldalán hirdetés elhelyezése, amely megjelenik minden követőnk hírfolyamában. Pontos információért és az árakért kérjük, a fent jelzett elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.

1 db 2:1 arányú fekvő kép + max. 200 karakter szöveg + 1 link

Speciális hirdetési forma, amely lehetőséget biztosít partnereinknek arra, hogy olvasóink számára releváns tartalmaikat cikk formájában az iRide.hu hírfolyamában, nyitóoldalán, rovataiban megosszák. Pontos információért és az árakért kérjük, a fent jelzett elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Méret: max 8000 karakter szöveg + képek + link, hirdetővel egyeztetve. Elhelyezés: releváns rovatban, címoldali linkkel Formátum: szöveg + képek (jpg) + link

Partnereink hirdetésének megjelentetése hírlevelünkben. Pontos információért és az árakért kérjük, a fent jelzett elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Formátum: 195×130 px kép (jpg) + max. 180 karakter szöveg + 1 link

X