Csing, csing…

Csing, csing...

A KRESZ előírása szerint a kerékpár kötelező tartozéka a hangjelző berendezés, amely csak csengőhangot adhat. Ennek ellenére mégis számos alkalommal láthatunk olyan bringákat a forgalomban, amin semmiféle csengőt, vagy egyéb csengőhangot adó hangjelző berendezést nem látni. Ennek egyik oka lehet, hogy vagy felkészületlenül indulnak el a forgalomban az érintett kerékpárosok, vagy egyszerűen szándékosan nem szerelnek fel csengőt. Amíg az idők folyamán a bicajok rengeteget fejlődtek a felhasznált technikában és külsejükben, addig ez nem feltétlenül mondható el minden kiegészítőről.

Valljuk be, a legtöbb kerékpárcsengő egyáltalán nem esztétikus, sőt egyenese otromba hatást keltenek és elcsúfítják szeretett biciklinket. Azoknak, akik szándékosan nem használtak eddig csengőt, bemutatunk egy elegáns és minimalista megoldást, amivel biztonságossá tehetik a kerékpáros közlekedést és megfelelhetnek a KRESZ kötelező előírásának.

Íme a Knog Oi kerékpárcsengő. Letisztult, diszkrét design. Többféle színben és méretben gyártják, hogy minden kerékpárra megtalálhassuk a megfelelőt.

Keressétek a kerékpárboltokban, vagy megtalálhatjátok az Amazonon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

nyolc − 6 =

X